Over Esther

 

“Op zeer jonge leeftijd had ik al een voorliefde voor tekenen en schilderen. Vooral dieren hebben mijn voorkeur”.

 
 
 
 

Ik hou van de diversiteit die creativiteit met zich meebrengt. Ik zit geheel niet vast aan een techniek, dat wil ik ook niet. In 2003 studeerde ik af aan de vrije kunstacademie. Om mij verder te verdiepen in het schilderen, heb ik de opleiding 17e eeuws schilderen gevolgd.

In 1999 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Ik geef les in groepsverband of individueel. Ik geniet ervan als cursisten zelf kiezen wat zij willen doen. Vaste groepslessen zal je dan ook weinig bij mij aantreffen. Je leert van elkaar door naar elkaar te kijken en te ervaren! Ook het samen creatief beleven van een feestelijk, emotioneel of grappig moment is voor mij een kadootje om te doen. Kinderfeestjes bedrijfssessies noem het maar.

In 2007 volgde het persoonlijk begeleiden van zowel kinderen als volwassenen op individuele basis. Hierbij werk ik aan het “ont-wikkelen” van creativiteit. Samen op weg om tools te krijgen die functioneel zijn in het dagelijks leven!! Ik heb de opleiding beelddenk-coach gevolgd omdat dit helemaal aansluit op mijn manier van werken.
In 2011 heb ik de opleiding voor mediation afgerond. Kennis die een aanwinst is voor mijn werk.